Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerviz

Szervizünk Kusztor Sándor személyében igazi szaktekintéllyel gazdagodott. Tekintettel arra, hogy Sándor kerékpár-szerelés szakoktató nincsen a műhelyünkben megoldhatatlan feladat a kerékpárok vonatkozásában.

Szervizünkben eladás előtt minden kerékpáron elvégezzük a szükséges beállításokat és ellenőrzéseket, ezt követően visszahívjuk egy un. 100km-es szervizre, ami az esetleges bowdennyúlásokat, csavar lazulásokat, vagy centrírozásbeli hiányosságokat hivatott feltárni. Ez a szolgáltatás díjtalan, jobban mondva tartalmazza a kerékpár eladási ára.

Azonban, ha azt szeretné, hogy kerékpárja hosszú időn át szolgálja, szükség van időről időre nagy karbantartó szervizre, ennek díját a táblázatunk tartalmazza, és a nálunk vásárolt kerékpárok esetében kedvezményt adunk.

Author kerékpárok esetében a garancia 2 év, de csak abban az esetben, ha a félévente esedékes kötelező szervizen a kerékpár átesett és azt a garancialevele igazolta. Ez a szolgáltatás szervizdíjköteles és arra való, hogy az esetlegesen előforduló nagyobb hibákat még idejében megelőzzük.

Az évenkénti legalább két szerviz azonban minden kerékpárnak javasolt, abban az esetben, ha rendszeres használatban van.

A munkák feltorlódása és a hosszú várakozási idő elkerülése érdekében ajánlatos az időpont egyeztetése, tekintettel arra, hogy egy teljes szerviz a kerékpár teljes szétszerelésével jár és több óra időtartamú.

A télen nem használt kerékpárokon célszerű a szervizeket, felújításokat télen elvégeztetni, tekintettel arra, hogy olyankor mi is jobban ráérünk és még kedvezményt is adunk. A kedvezmény mértékéről a szezonális akciók című rovatban tájékozódhat.